E-mail[e-mail beveiligd]

Bel nu+86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

OVER ONS

Home>Over Ons>Bedrijfsprofiel

Changde New Materials Technology Co., Ltd. is gevestigd in Yueyang, een nationale historische en culturele stad. Het is een leverancier van fijnchemische producten en groene chemische diensten met uitgebreide benutting van hulpbronnen en nieuwe chemische materialen als kernactiviteit. Eind december 2022 zijn er al vijf productiebases in China.

Vasthoudend aan het bedrijfsdoel van "het leveren van hoogwaardige producten aan klanten, het bieden van platforms voor werknemers, het bieden van rendement voor aandeelhouders en het bijdragen aan de samenleving", heeft het bedrijf actief een geïntegreerd en tweevleugelig bedrijfspatroon opgebouwd van "uitgebreid gebruik van middelen + nieuwe chemische materialen", en zet zich in om een ​​alomvattende onderneming voor het gebruik van hulpbronnen en de productie van nieuwe chemische materialen met groeipotentieel te worden. Het heeft een aantal uitgebreide gebruiksbases opgebouwd ter ondersteuning van grote binnenlandse caprolactamproductiebedrijven.

Terwijl het probleem van caprolactambijproducten in de industrie systematisch wordt opgelost, heeft het bedrijf de ontwikkeling uitgebreid van een reeks fijne chemicaliën met een hoge toegevoegde waarde, zoals cyclohexeenoxide, N-pentanol, cementmengsels, enz., waardoor groene, koolstofarme en oplossingen voor circulaire ontwikkelingsdiensten voor upstream- en downstream-ondernemingen. Rond de propyleenoxidebasis in Centraal-China heeft het bedrijf polyetheramine ontwikkeld, een nieuw energiemateriaal met windenergie als toepassingsscenario, en een speciale productiebasis voor amine nieuw materiaal gebouwd, die belangrijke materialen levert voor de ontwikkeling van groene en schone energie onder de achtergrond van "energie dubbele controle", "piek kooldioxide-emissies, koolstofneutraliteit", en helpt de koolstofarme transformatie van de nationale energiestructuur en de groene transformatie van economische ontwikkeling.

Het bedrijf implementeert het ontwikkelingsconcept "groen, karakteristiek, uitstekend" en verbindt zich aan de richting van "groen". Het bedrijf cultiveert intensief het uitgebreide gebruik van caprolactambronnen en is een onderneming die het uitgebreide gebruik van caprolactam realiseert met een dubbel proces en drie soorten afval. In de voorkeurscatalogus van het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst zijn integrale gebruiksproducten opgenomen. Het is een van de 108 geavanceerde milieubeschermingseenheden in de aardolie- en chemische industrie in China tijdens de 13e vijfjarenplanperiode. Focus op "karakteristieke" producten, individueel kampioen en ondersteunend expert op het gebied van onderverdeling. het marktaandeel van cyclohexeenoxide, methylcyclohexaan en 1,2-diaminocyclohexaan loopt voorop, de OSB-hulpstof voor bouwmaterialen bevindt zich op het internationale geavanceerde niveau en de productiecapaciteit van polyetheramine en polyetherpolyol loopt voorop bij de binnenlandse tegenhangers .

Het bedrijf is de derde partij van gespecialiseerde en geavanceerde ondernemingen die nieuwe en unieke producten "kleine reuzen" bedrijven produceren. Door zich te verenigen met uitstekende ontwikkeling, zal het bedrijf zich houden aan de marktgerichte waardecreatie als doel, wetenschap en technologie als ondersteuning, om duurzame ontwikkeling te bereiken. Het bedrijf vervult de missie van "Zoeken naar geavanceerde en uitstekende technologie, behoud van integriteit en nobel karakter", heeft een "drie-eenheid" gezamenlijk innovatiesysteem van productie, marketing en onderzoek opgezet om bij te dragen aan de ontwikkeling.

Changde heeft de titel van Hunan Provincial Enterprise Science and Technology Innovation and Entrepreneurship Team gekregen, één persoon geniet de speciale overheidstoelage van de Staatsraad en heeft platforms zoals "Hunan Provincial Enterprise Technology Center" en "Hunan Province Intellectual property Advantage Cultivation Onderneming".

Eind december 2022 heeft het bedrijf ongeveer 65 patenten goedgekeurd.

0QQ foto's20220302152500